top of page
Wie zijn wij

Kinderboek

De ruimte kleurde roze-oranje door de weerkaatsing van de ondergaande zon. Mama en ik zaten voor het raam met een warme drank. Tijdens ons mama-dochter momentje, kwam het onderwerp overgevoeligheid naar boven. Zelf was ik een overgevoelig kind. Een van de grootste lessen die ik daaruit geleerd heb is het blijven geloven in jezelf.

Wanneer je in jezelf kan blijven geloven, zal je altijd kunnen vertrouwen. Je kan vertrouwen op jezelf en op jouw gevoelens. Wat mij heel erg hielp, nu nog steeds is om de magie in de wereld te herkennen.

Met de wereld van Lili willen mama en ik deze boodschap meegeven aan jong en oud. Als kind en volwassene is het niet makkelijk om woorden te geven aan emoties. Om eerlijk te zijn over wat je voelt en hiermee naar buiten komen. 

In de verhalen van Lili’s avonturen kan iedereen herkenning vinden en zo ook je emoties verwoorden. Op een leerrijke manier leer je de magie van het leven te behouden, je eigen waarheid te respecteren en jouw dromen na te jagen.

Terwijl het eerste boek ontworpen wordt, deelt Lili hier korte verhaaltjes voor jong en oud. Op instagram deelt ze ook haar avonturen, meditatie oefeningen, yoga poses en uitleg over kleur. Zo neemt Lili je mee op avontuur en ontdek je haar wereld. 

bottom of page